Det knackade nyss på dörren. Instinktivt reser jag ragg och tvingar Husse att öppna. Men vet ju aldrig vad som väntar på andra sidan dörren. Hunden Leo och Arcos larmade. Det var bara brevbärarlarm. :-)
Förutom jobbrelaterad post kom även två efterlängtade paket. Otroligt snabb leverans måste jag säga. Härligt. Hundarna hörde direkt vad det rörde sig om. NYA PIPAR!! Leos favvosar. Vi har helt oväntat snubblat över en länk ut i Europa som importerar Leos favoritleksaker på jorden. Vår belgiska falang av flocken behöver inte längre förse oss med pipleksaker!

Nu har vi ett delikat problem. Den rosa fågeln heter Pip. Ja, den Leo har nu är väl Pip den Tredje eller något. Den blå fågeln heter Shirpen. Även Shirpen är väl inne på något av sina senare liv. Nu har vi fått en ny bekantskap i gemenskapen. Det är en orange ”Tjocknäbb”. Blir det kanske för långt att kalla den för Tjocknäbben? Man kan nämligen gömma dessa pipleksaker i naturen och kommendera Leo att hämta Pip eller Shirpen och han kommer med rätt fågel! Låter det bra med ”Sööööök Tjocknäbben!” (Apropå prestigelös hundträning). Eller är det någon som har några namnförslag till nykomlingen?

Dessvärre tappade jag huvudet när jag beställde grejerna och har nu köpt ytterligare ett för kort koppel. Jag blir galen! Leo har ett sånt bra långt läderkoppel och det är oerhört irriterande att ha olika längd på kopplen. Jag har sökt ett likadant koppel men inte hittat något. Ska kila in på Granngården igen och se om de har något annars får det bli en ny beställning på långa koppel till båda hundarna.

100628