Frej och Opus

Frej är född den 13 juni 1995. Han är e. Krossar 144 och u. Isabella 2743. En arbetsmaskin utan dess like. Tar lång tid att värma upp men tuffar i gengäld på i evighet. Frej tar plats. Han är en flockledare ut i hovspetsarna. Har ett hjärta av guld och går genom eld om Husse eller Matte skulle be om det. Han är en fantastisk körhäst som drar vilka redskap som helst. Ju mer det skramlar desto bättre. Han gillar arbete som han förstår vitsen med. Han är inte så mycket för dressyrkrumelurer eller att dra folk fram och tillbaka i snön på skidor. Han kör hellre skog eller går på långtur med fyrhjulsvagn.

Han har deltagit i DM i skogskörning, DM i bruksridning och DM i brukskörning.

dm_frejjen

Opus är född den 15 maj 1994. Han är e. Ljosen 145 och u. Ami 2468. En riktigt skojig dressyrfjording. Har oerhört lätt för samling och har en stark och rund (!) bakdel. Opus har stort fokus på mat vilket kan vara både en fördel och en nackdel. Han är inte inkörd men har gedigna dressyrkunskaper inom både western, engelsk- och klassisk dressyr. Han är en duktig hopphäst och tar varje chans han får att hoppa med någon annan än fegismatte på ryggen.

Han har deltagit flera gånger i DM i bruksridning och en gång på SM i bruksridning.

sm_poppe

Faxe
Faxe född den 15 maj 1996. Död 31 oktober 2007. Han var e. Ringo 184 och u. Häröds Erika. Att man kan älska en häst så mycket. Han var min. Vi kände varandra utan och innan.

Han har deltagit flera gånger i DM i bruksridning och två gånger på SM i bruksridning.

faxe